Rapid Profit Machine

 

Offer #26706 - Salesforce Administrator - Developer - Consultant Eğitimi TÜRKÇE

Salesforce Administrator - Developer - Consultant Eğitimi TÜRKÇE


Salesforce Administrator - Developer - Consultant Eğitimi TÜRKÇE

Salesforce Admin & Developer Eğitimi

Salesforce Admin & Developer eğitimi ile Salesforce bulut tabanlı CRM sistemini ve Apex programlama dilini öğrenerek Salesforce platformunda hem yönetici (Admin) hem de geliştirici (Developer) olarak uzmanlaşabilirsiniz.

Salesforce Nedir?

Salesforce, merkezi ABD San Francisco’da bulunan dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden biri olup ürettiği bulut tabanlı CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) odaklı yazılım paketi, dünya genelinde 150.000’den fazla şirket tarafından kullanılmaktadır. Salesforce, bir şirketin tüm iş akışlarını planlama, yürütme ve takip etme yeteneğine sahip çok çeşitli araçlara sahip entegre bir ekosistem sunmaktadır.

Salesforce Admin & Developer Kimdir? Ne İş Yapar?

Salesforce dünyasında temel olarak 2 iş pozisyonu bulunmaktadır: Administrator ve Developer. Salesforce eğitiminde birçok bootcamp size sadece bu iki beceriden birini öğretirken, TechPro Education Salesforce kursunda hem Admin hem de Developer eğitimi alarak her iki alanda da uzmanlaşacaksınız.

Administrator, Salesforce platformunda kod yazmadan iş süreçlerini yöneten uzmandır. Bu role sahip kişiler, genellikle kullanıcı hesaplarını yönetir, veri ve raporlamaları düzenler, özelleştirmeler yapar ve sistem hatalarını giderir. Bu pozisyonun en önemli özelliklerinden biri, kodlama becerisi gerektirmemesidir.

Developer ise, Salesforce'a özel Apex programlama dilini kullanarak uygulama geliştiren kişidir. Salesforce Developer'lar, Salesforce Administrator tarafından yapılandırılan sistemleri optimize etmek, yeni işlevler eklemek ve daha karmaşık iş süreçlerini desteklemek için özel çözümler geliştirmekten sorumludur.

Neden Salesforce?

1. Müşteri ilişkilerini yönetmek, değişen dinamik koşullardan dolayı çok zorlaştığı için pek çok şirket artık Salesforce platformunu kullanmaktadır.

2. Dünya genelinde bulut ortamında çalışan CRM yazılımı pazarında en büyük pay %23 ile Salesforce'a aittir. En yakın rakibi Microsoft, %5.7'de kalmaktadır.

3. Yazılım teknolojileri çok hızlı gelişmekte olup firmaların tek başlarına buna ayak uydurmaları çok zordur. Bundan dolayı, tüm çözümleri tek bir paket halinde sunan Salesforce'a talep her geçen gün artmaktadır.

4. ABD merkezli Pazar araştırma şirketi IDC'nin bir raporuna göre 2021'den 2026 yılına kadar Salesforce ekosisteminde 9.3 milyon yeni iş pozisyonu olması beklenmektedir.

5. Forbes'ın dünyanın en "Innovative" şirketleri listesinde Salesforce ilk sırada yer almaktadır.

6. Salesforce, bir şirketin ihtiyacı olan Satış, Pazarlama, Ticaret, Hizmet ve Analiz gibi hemen her alanda bulut ortamında profesyonel çözümler sunmaktadır.

7. Salesforce, her sektöre özgü de farklı çözümler sunmakta ve Slack, Mulesoft ve Tableau vb. gibi kendisine ait olan pek çok yan uygulama ile birlikte gelmektedir.

8. Salesforce'un yapay zeka modeli olan Einstein GPT ile, bir şirketin bütün iş süreçlerine yapay zeka yeteneklerini entegre etmek mümkündür.

Neden Bootcamp?

Bootcampler, IT ve yazılım sektöründe, şirketlerin aradığı spesifik niteliklere sahip olan uzmanları kısa zamanda yetiştiren online eğitim kurumlarıdır. Eğitim içerik ve metodlarımız, sektördeki talep ve ihtiyaçlara göre tasarlanmakta ve sürekli güncellenmektedir. Bu bağlamda TechPro Education, Salesforce kursuyla şirketlerin aradığı Salesforce yeteneklerini en üst seviyede size kazandırmaktadır.

Salesforce kursumuzda gereksiz detaylar öğretilmez; sadece iş hayatında kullanacağınız bilgi ve becerileri öğrenirsiniz. Salesforce bootcampimizde, rahatlıkla işe girebilecek bir donanımı 6-8 ay gibi kısa bir sürede edinirsiniz. Bootcampler sadece eğitim vermez, mentörlük ve kariyer hizmetleriyle işe girene kadar sizi desteklemeye devam eder. Sürenin kısalığı ve online eğitim avantajıyla bootcampler, öğrenim masraflarını minimize eder.

Neden TechPro Education?

1. Sektörel Tecrübemiz

TechPro Education kurucuları, ABD'de Bank of America, Mastercard ve Boats Group gibi dünya çapındaki IT firmalarında çalışmaktadır. Sektörün tam merkezinde olmanın avantajıyla yeni trend ve gelişmeleri yakından takip ederek kullanıyor ve anında eğitimlerimize yansıtıyoruz.

TechPro Education, bağımsız değerlendirme kuruluşu Career Carma tarafından 2023'ün en iyi bootcampleri arasında gösterilmektedir.

2. Kurumsal Ortaklık

TechPro Education, 2022 yılından bu yana Salesforce'un resmi ortağıdır.

3. Ekstra Dersler

Salesforce kursumuzda Admin ve Developer eğitiminin yanısıra, geleneksel bootcamplerde olmayan CPQ, Mulesoft, Tableau ve Salesforce Tester eğitimi de veriyoruz. Bu sayede, kurs bitiminde Salesforce Automation Tester, CPQ Specialist ve Mulesoft Developer ünvanlarını da kazanmış olarak sektöre çok daha donanımlı bir şekilde giriş yapmış olacaksınız.

4. Proje Tabanlı Eğitim

Salesforce eğitiminin iki ana unsuru olan Admin ve Developer alanında birer proje ve kurs sonundaki 4 haftalık bitirme projesiyle kurs boyunca öğrenmiş olduğunuz bütün uygulama ve araçları, gerçek iş ortamının simüle edildiği bir ortamda uygulama şansı bulacaksınız.

5. Sertifika Sınavlarına Hazırlık

Salesforce kursu süresince ilgili hoca ve mentörlerimiz sizi aynı zamanda sertifika sınavlarına da hazırlamakta olup kurs bitiminde tüm mezunlarımız rahatlıkla Administrator, Platform Developer, App Builder, Mulesoft Developer ve CPQ Specialist sertifika sınavlarında başarılı olmaktadırlar.

6. Geniş Bir Network

4 yılı aşkın süredir binlerce mezunumuzla birlikte oluşturduğumuz, teknoloji ve kariyer odaklı çok geniş bir networkün desteğini eğitim ve iş bulma sürecinde her an yanınızda hissedeceksiniz.

7. Kariyer Desteği

Kariyer koçlarımız, size özel hazırladıkları kariyer planlarıyla kursa başladığınızdan işe girdiğiniz ana kadar yanınızdalar. IT sektöründe kariyer hedefleyenler için çok önemli olan Resume & CV hazırlama, LinkedIn profili oluşturma ve iş mülakatlarına hazırlık konularında birebir destek veriyoruz.

8. Mentörlük Hizmetlerimiz

Mentörlerimiz, haftalık oturumlarda ve ihtiyacınız olan her an yanınızdalar. Mentörlerimiz öğrenme sürecinizi birebir takip ederek bilgi eksiklerinizi tamamlıyor ve problemlerinize çözüm üretiyorlar. Bununla birlikte, kurs boyunca yapacağınız projelerde ve iş mülakatlarına hazırlık konusunda da size danışmanlık yapıyorlar.

9. Gündüz & Akşam Esnek Ders Saatleri

TechPro Education'ın programlarının çoğu hem gündüz hem de akşam ders saatleri seçenekleriyle sunulmakta olup, hangi zaman dilimi sizin için daha uygunsa onu tercih edebilirsiniz.

10. Türkçe-İngilizce Kurs Seçenekleri

Türkçe ve İngilizce olarak 2 dilde sunduğumuz programlarımızdan birine kayıt olan öğrencilerimize, diğer dilin ders kayıtlarına da ücretsiz erişim hakkı veriyoruz.

11. Teknik Destek

Profesyonel teknik ekibimiz, kurulum ve erişim başta olmak üzere tüm teknik sorunlarınıza anında müdahale ederek çözüyor ve eğitiminize odaklanmanızın önündeki engelleri ortadan kaldırıyorlar.

12. Küçük Çalışma Grupları

TechPro Education'da "Bu konuyu anlamadım", "Dersten geri kaldım" gibi sorunlara yer yok. Anlaşılmayan konularla ilgili ya da herhangi bir nedenle dersi takip edememiş öğrencilerimize özel küçük çalışma grupları oluşturuyor ve geri kalmanıza izin vermiyoruz.

13. Zengin Dijital Dokümantasyon

Uzman eğitmenlerimiz tarafından hazırlanan Salesforce Apex soru bankası ve diğer dijital dokümanları ücretsiz olarak sunuyoruz.

14. İngiltere'den Üniversite Diploması

İngiltere'de bulunan Richmond College ile yaptığımız işbirliği doğrultusunda; tüm öğrencilerimiz TechPro Education'dan mezun olduktan sonra hiçbir ekstra ders almadan sadece Richmond College'ın belirlediği ödev ve sınavları tamamlayarak İngiltere'de 2 yıllık bir üniversite eğitimi almış olacaklar. İsteyenler Richmond College'da ya da İngiltere'de başka bir üniversitede yalnızca 1 sene okuyarak "IT and Computing" alanında tüm dünyada geçerli tam lisans diploması alabilecekler. Richmond College, TechPro Education mezunlarına bu imkanı, normal ücretin %60'ına varan indirimlerle sunuyor.

15. Ekstra Yabancı Dil Eğitimi

Salesforce eğitiminde İngilizce'yi dert etmeyin. ABD'den Lena Schools ile yaptığımız işbirliği sonucunda, kurslarımızdan herhangi birine kaydolan öğrencilerimizin tamamına Rosetta Stone'un İngilizce başta olmak üzere 24 ayrı yabancı dil eğitimini tamamen ücretsiz sunuyoruz.

16. Almanya Job Center İşbirliği

Almanya'dan aldığımız Job Center akreditasyonu ile, Almanya'da yaşayan öğrencilerimiz artık TechPro Education'dan tamamen ÜCRETSİZ eğitim alma şansına sahipler. Almanya'daki öğrencilerimiz, Job Center onaylı sunduğumuz kurslarla; maliyet ve iş bulma kaygılarından uzak biçimde sadece hayallerindeki kariyere odaklanacaklar.

Kurs Süresi

Salesforce kursumuz bitirme projesiyle birlikte toplam 28 haftada tamamlanmaktadır.

Eğitim İçeriği

1. SALESFORCE ADMINISTRATOR

- Admin User Interface - Data Models - Layouts and Record Types - Trailhead - Formula and Validation Rules - Salesforce Security Systems - Reports and Dashboards - Lightning App Builder - Case Management - Data Migration - Automation - Email Template - Automation - Flow - Custom Label ve Custom Settings - Custom Settings-Custom Metadata Type

2. SALESFORCE DEVELOPER

- Apex Data Types - Apex Variables - Apex Conditional Statements - Apex Loops - Array - Collections (List, Set, Map) - Object Oriented Programming Concept - Salesforce Object Query Language (SOQL) - Salesforce Object Search Language (SOSL) - HTML5-CSS3 - JavaScript - Apex Triggers - Apex Exceptions - Apex Testing - Asynchronous Apex (Future Method, Batch Class, Queueable, Schedulable) - Salesforce Deployment - Lightning Web Components - Advanced - Web Services - Integration (REST SOAP) - Aura Components

TechPro Education Özel İçerikler

- Mulesoft - Software Development Life Cycle (SLDC) - Jira Project Management Tool - Git – GitHub Version Control, Repositories - Tableau - Cost Price Quote (CPQ) - Resume Preparations - LinkedIn and Interview Preparations

Kurs Bitirdikten Sonra Hangi İşlere Başvurabilirim?

Salesforce Admin & Developer kursunu bitirdikten sonra aşağıdaki pozisyonlara iş başvurusunda bulunabilirsiniz:

- Salesforce Admin - Salesforce Developer - Salesforce Consultant - Salesforce Automation Tester - Salesforce Architect

Bu Alanda Maaşlar Ortalama Ne Kadardır?

ABD'de bir Salesforce Developer yıllık ortalama $114.050 kazanmaktadır. Salesforce Administrator ise yıllık $89.198 kazanmaktadır.



Software :: Türkçe Video Salesforce Administrator - Developer - Consultant Eğitimidir. Ödemeler Yanlızca Payoneer üzerinden yapılır. Payoneer üzerinden ödeme yapılabilmesi için minimum 50$ üzerinde bakiyeniz olması gerekmektedir. This is Turkish lesson about Salesforce Administrator - Developer and Consultant. ---------------------------- Eğitimin içeriği Dünyanın 1 Numaralı CRM Yazılımı olan Salesforce üzerinde yazılım geliştirme, data modellemesi, business otomasyonları oluşturma, ve şirketlerin CRM sistemini yönetimi üzerine kuruludur. Standard Salesforce lisans ve paketlerinde olan Campaign, Lead, Account, Contact, Opportunity, Contract ve daha nicesi eğitim içerisinde gösterilecektir. Ayrıca Custom olarak ihtiyaca yönelik bir data modellemesi nasıl oluşturulur basit uygulamalardan başlayarak öğreteceğiz. Yaklaşık 6 ile 12 ay arasında bu programı takip eden kişiler Salesforce CRM dünyasında Consultant, ISV yada Salesforce'u kullanan son kullanıcı şirketlerde çalışabilecek şekilde kendilerini eğitmiş olacaklar.


Released on Friday 26 January 2024 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 40% - 2nd tier : 0%)


(Click here to get all the details in a new window)



RELATED OFFERS

SystemeIO :

  1. Sole Proprietor To CEO - Mastering Tax-Free Wealth With Anonymous LLC's And Private Trusts
    Services :: 19/04/2024 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 15% / 2nd tier : 0%)

  2. BUSINESS DEVELOPMENT COURSE with MRR
    Services :: 22/03/2024 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 50% / 2nd tier : 25%)

  3. Messenger Bots for Entrepreneurs Course
    Money :: 14/03/2024 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 40% / 2nd tier : 0%)

  4. Manychat For Instagram Course
    Software :: 28/02/2024 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 0% - 30% / 2nd tier : 0%)

  5. Stan-Store Themed Funnel Template Built in Systeme.io
    Templates :: 30/01/2024 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 0% - 60% / 2nd tier : 0%)

  6. NOCODING Uygulama Geliştirme - Türkçe
    Software :: 26/01/2024 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 40% / 2nd tier : 0%)

  7. One to One : Online Salesforce Training - Turkish or English
    Software :: 26/01/2024 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 0% - 10% / 2nd tier : 0%)

  8. Stan-Store Themed Funnel Template Built in Systeme.io
    Templates :: 16/01/2024 - Total : $14.70 - Past 30 days : $0 (1st tier : 70% / 2nd tier : 0%)

  9. Special offer for Nutritionist who want to become bestseller
    Health :: 30/11/2023 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 33% - 50% / 2nd tier : 0%)

  10. Ready for an SEO Makeover? Limited Spots Available!
    Services :: 18/11/2023 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 20% / 2nd tier : 0%)

  11. Road To Recovery Course
    Health :: 14/10/2023 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 30% / 2nd tier : 0%)

  12. SABPP -QCTO NQF 5 Life Coach & Mentor Certificate
    Health :: 04/05/2023 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 10% / 2nd tier : 0%)

  13. College Application Group Course
    Services :: 28/04/2023 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 1% - 5% / 2nd tier : 7%)

  14. Preschool Milestone Mastery Course
    Services :: 30/03/2023 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 40% / 2nd tier : 0%)

  15. Small List -> Convert BIG eCourse marketplace
    Money :: 06/02/2023 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 50% / 2nd tier : 0%)

  16. Become Your Solopreneur! Start Your Business!
    Money :: 08/01/2023 - Total : $49.97 - Past 30 days : $0 (1st tier : 50% / 2nd tier : 5%)

  17. Sales for Introverts
    Money :: 31/05/2022 - Total : $103.95 - Past 30 days : $0 (1st tier : 35% / 2nd tier : 0%)

  18. FREE Story and Screenwriting Workshop
    Services :: 20/04/2022 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 40% / 2nd tier : 0%)

  19. The Best Blockchain Developer Bootcamp! E-learning
    Money :: 05/02/2022 - Total : $0 - Past 30 days : $0 (1st tier : 50% / 2nd tier : 0%)

  20. Commission Jumpstart - Earn $149 Per Conversion
    Money :: 06/08/2021 - Total : $2,821.50 - Past 30 days : $0 (1st tier : 0% - 50% / 2nd tier : 0%)

1TPE (french offers) :

  1. Formation Paris Sportifs
    Cette formation developpera vos resultats dans les paris sportifs....
    Internet : service online :: 23/08/2020 - 10.50€ (70%)

  2. Amazon Domination
    Decouvrez comment vendre sur amazon...
    Professionnels : marketing :: 29/04/2020 - 0€ (0%)

  3. Livre Changez De Strategie, Changez De Vie
    La magie de l'alchimie...
    Famille : livres-ebooks :: 22/08/2020 - 8.50€ (50%)

  4. Cdiscount Domination
    Decouvrez comment vendre sur cdiscount...
    Professionnels : marketing :: 29/04/2020 - 27€ (30%)

  5. Strategie Creation De Contenu
    Strategie creation de contenu...
    Professionnels : marketing :: 04/10/2016 - 18.50€ (50%)

  6. Les Secrets Des Partenariats
    Decouvrez comment developper des partenariats profitables et durables ...
    Professionnels : marketing :: 30/07/2022 - 4.50€ (50%)

  7. 10 Idees Business
    10 techniques pour developper son business internet ebook...
    Professionnels : ressources :: 31/03/2017 - 4.50€ (50%)

  8. Pack Pro Design
    Le premier pack qui vous permettra de developer chacune de vos idees ......
    Internet : service online :: 25/01/2010 - 12.50€ (50%)

  9. Les Clefs D Un Amincissement Facile
    Methode pour maigrir de facon durable de john ellis...
    Santé-beauté-nature : alimentation :: 24/10/2023 - 6.30€ (70%)

  10. Trader Les Indices Americains Pack Argent
    Nous deliverons des signaux d achat et de ventes pour nos membres...
    Argent-Travail : investissement :: 12/09/2021 - 125€ (50%)

  11. Ea Life Changer
    Un ea qui peut trader simultanement plusieurs paires...
    Argent-Travail : gagner de l'argent :: 02/05/2022 - 7.60€ (20%)

  12. La Force Des Temoignages
    Il est temps pour vous de prendre une longueur d'avance sur vos concurrents ...
    Professionnels : marketing :: 18/03/2017 - 4.90€ (70%)

  13. Amz Elite Pro
    Commencez a faire des revenus en ligne sur amazon avec amz elite pro...
    Professionnels : e-commerce :: 28/09/2019 - 8.50€ (50%)

  14. La Memoire
    Comment la developper et la maintenir en forme...
    Santé-beauté-nature : soins :: 26/09/2014 - 8.50€ (50%)

  15. Devenir Coach
    Formation pour devenir coach...
    Professionnels : management :: 06/05/2015 - 13.50€ (50%)

  16. Fortune Academie - Faire Fortune Sur Internet
    Decouvrez le site le plus populaire pour apprendre comment faire fortune sur internet....
    Professionnels : marketing :: 20/06/2012 - 25.90€ (70%)

  17. Formation Tunnel De Vente
    Formation avec garantie resultat...
    Professionnels : e-commerce :: 27/03/2022 - 10€ (50%)

  18. Niche Navigator
    Connaitre sa niche et la trouver...
    Professionnels : marketing :: 20/12/2023 - 10€ (40%)

  19. Maximiser Vos Gains Au Turf
    Grace au logiciel cheval en or vous allez enfin pouvoir ameliorer vos resultats au jeu simple...
    Argent-Travail : gagner de l'argent :: 06/01/2018 - 9.50€ (50%)

  20. Oracle Spirit Reponse A Une Question
    Methodologie de l'oracle spirit reponse a une question...
    Internet : e-commerce :: 28/01/2016 - 12€ (40%)

SystemeIO Plans